Account Manager/Säljare till expansiva Active IT

Information om företaget

Active IT gör IT enkelt, helt enkelt.

Active är ett väletablerat företag med över 20 års erfarenhet i branschen, och startade år 1997. Vi är specialiserade på 4 områden som vi hjälper våra kunder med - Active Consulting, Active HelpDesk, Active Sales & Active Cloud. Vi är etablerade i Sverige och finns på vårt kontor i Huddinge, söder om Stockholm.

Arbetsuppgifter

Till rollen som Account Manager på Active IT söker vi dig som jobbat med någon typ av uppsökande försäljning tidigare i din karriär, till exempel telefonförsäljning, och nu vill ta steget vidare och utvecklas som Account Manager. I dagsläget har Active IT ca 100 återkommande kunder, främst i Stockholm med omnejd, men har aldrig jobbat uppsökande med dessa. Den befintliga kundstocken får du ta över som Account Manager, med potential för merförsäljning. Du kommer ha ett helhetsansvar för hela försäljningsprocessen från ax till limpa, och för att klara av det med bästa möjliga förutsättningar väljer vi att erbjuda utbildning, coachning och workshops tillsammans med ett externt företag som jobbar med konsultering inom försäljning. En perfekt möjlighet för dig som verkligen vill utvecklas. Du kommer få en gedigen introduktion och upplärning i försäljningsarbetet men det ligger ett stort eget ansvar på dig att driva ditt eget arbete framåt. Som Account Manager är din huvudsakliga uppgift att kontakta nya potentiella kunder över telefon eller mail, för att boka ett fysiskt möte alternativt ett webbmöte för att sälja in Active ITs produkter och driva säljprocessen framåt. Framåt ligger det i arbetsuppgifter att självständigt prospektera och söka leads att kontakta.

Du arbetar i ett engagerat och hjälpsamt team. Arbetstiderna är 8-17 och vi sitter på vårt kontor i Huddinge, södra Stockholm.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning är mycket meriterande
  • Erfarenhet av IT-branschen är mycket meriterande
  • B-körkort och tillgång till egen bil är mycket meriterande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning i denna rekrytering. Har du ett stort intresse för försäljning och utveckling och dessutom är öppen, driven och prestigelös som person så tror vi att du kommer passa in och trivas bra i rollen som Account Manager hos Active IT. Du räds inte för att lyfta luren utan trivs med kundkontakt samt har en känsla för service. Vidare tror vi att du motiveras av att nå uppsatta mål och är resultatfokuserad.

Övrig Information

Start: Omgående
Plats: Huddinge, södra Stockholm
Lön: Konkurrenskraftig fast månadslön+provision
Utbildning: Active IT är nu i en expansiv fas och erbjuder därför gratis extern utbildning för rätt person som kommer utvecklas enormt av den coaching och vägledning som erbjuds inom försäljning

Intresserad av att bli en av oss? Vänligen kom in med din ansökan snarast till Jesper.kamnelius@active.se/jonas.hagstrom@active.se, bifoga CV och kort information om dig själv. Intervjuer sker löpande omgående i denna process.

Active Sales