Arcserve – pålitligt IT system för backup


Med 35 års erfarenhet av backup och datasäkerhet kan du lita på att ArcServe vet vad de pratar om. Med sitt breda utbud av produkter finns det något för alla behov – oavsett om det handlar om back up, disaster recovery eller arkivering.

Varför ArcServe?

ArcServe erbjuder ledande och innovativa lösningar för backup och återställning. Med sin långa erfarenhet inom branschen har ArcServe omdefinierat hur företag skyddar sin data i en modern affärsverksamhet. Eftersom företagets system och appar är avgörande för att upprätthålla smidig verksamhet, kan avbrott på grund av dataintrång leda till betydande kostnader som kan vara förödande för företaget.

ArcServes produkter

Backup
Backup av molntjänster
Imutable storage
Disaster recovery

Skydd mot cyberattacker som ransomware


Ransomware – ett allt vanligare hot som kan drabba alla företag. Hackare kan komma åt värdefull data och kräva en lösensumma som kan vara kostsam, stressande och onödig.


I takt med att ransomware-attacker ökar mot verksamheter, ökar även behovet av ett ordentligt dataskydd. Att hackare kommer åt värdefull data och kräver en lösensumma för åtgång till den igen, är både väldigt kostsamt och stressande. Genom att investera i ett ordentligt dataskydd blir nattsömnen bättre då en attack inte längre är ett hot mot hela verksamheten.

Kontakta Linus

Linus Gran Account Manager Arcserve

08-525 298 93

Vi har kompetensen som behövs!

Linus Gran är vår expert på dataskydd och säkra backup-lösningar. Han har arbetat hos Active IT i snart fem år, med den officiella titeln Account Manager. Med ArcServe har han arbetat i 8 år och har en bred kompetens när det gäller ArcServes alla produkter.

Nyfiken på ArcServes övriga produkter?
Kontakta Linus eller fyll i formuläret här!