Nimblr

Mer än hälften av alla IT-incidenter beror på den mänskliga faktornÄr du nyfiken på hur väl ditt team skulle hantera en verklig cyberattack? Registrera dig för en kostnadsfri testperiod av Nimblr och upplev våra anpassade säkerhetssimuleringar idag.


Anmäl dig via formuläret nedan för att starta din kostnadsfria testperiod!

Användarna är din verksamhets största attackyta. Att skydda organisationer börjar med att se till att medarbetarna tar sitt ansvar och hjälper organisationen att hålla datorer och nätverk säkra.

Genom att rusta användarna med relevant träning kan skydd mot attacker stärkas långt mer än införandet av ännu ett avancerat antivirussystem. Nimblr Security Awareness testar och förbereder användarnas motståndskraft med simulerade attacker. Deras lösningar för säkerhetsmedvetenhet bygger på kombinerad kunskap från branschen.

Rätt utbildning i rätt tid till rätt person minimerar riskerna för kostsamma och tidskrävande attacker. Resultatet visar att antalet klick på skadligt innehåll minskar med mer än 80%.


Realistiska och kundspecifika simuleringar

De simulerade attackerna är en viktig del av Nimblr Security Awareness och består av både anpassade och generiska simuleringar av nätfiske, bedrägerier, skadlig programvara och många andra typer av IT-relaterade hot.

  • Realistiska och personifierade simuleringar med hjälp av kundspecifika data.
  • Ökande svårighetsgrad i takt med ökande medvetenhet hos mottagaren.
  • Löpande uppdateringar baserat på de senaste trenderna bland cyberkriminella.

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss så berättar vi mer! 

Testa Nimblr kostnadsfritt. Fyll i formuläret så hör vi av oss!