Active Office

Komplett IT-lösning för små och stora företag


6 fördelar med Active Office

 • Fast månadskostnad
 • Mindre IT-strul och mer tid för kärnverksamheten
 • En garanterat säker och uppdaterad IT-lösning för vårdmiljöer och kontor
 • Full försäkring och platsgaranti på skärmar och datorer
 • All utrustning återbrukas eller återvinns efter avslutad hyra

Med Active Office får ditt företag en komplett lösning för all hård- och mjukvara. All IT-utrustning du behöver, tryggt och enkelt.

Active Office är vår helhetslösning till företag som inte vill lägga tid eller resurser på att köpa in och underhålla sin egen IT–utrustning. Genom att hyra din hårdvara, mjukvara och licenser från oss får du en problemfri IT-lösning, helt anpassad efter dina behov. 

Vad tycker våra kunder?

Active Office är särskilt uppskattat av våra kunder med extra höga krav på en uppdaterad, pålitlig och säker hård- och mjukvarulösning, till exempel verksamheter inom vård och omsorg och juridik.

Så här fungerar det att hyra din IT-utrustning från Active

Active Office är definitionen av trygg och enkel IT. Du kan välja att hyra din utrustning på 36 eller 48 månader. Under hela avtalstiden säkerställer vi att du alltid har den senaste utrustningen och programvaran – alltid med den säkerhetsklassning som krävs för din verksamhet. 

Så här fungerar det:

 1. En inventering säkerställer ditt behov (och sparar kostnader)
  Vi börjar alltid med en inventering av din nuvarande IT-miljö, där vi också kartlägger ditt företags nutida och framtida IT-behov. Det säkerställer att du bara betalar för det du faktiskt behöver och inte binder upp kapital i oanvänd utrustning och programvara. Om ditt behov förändras gör Active Office likadant – det är enkelt att skala både upp och ner ditt avtal.
 2. Komplettera med support och utrustning för hemmakontoret
  Många av våra kunder kompletterar Active Office med extra utrustning eller någon av våra andra tjänster. Oavsett hur du och dina kollegor arbetar kan vi hjälpa dig med en lösning för hybridarbete. Med Active Office kan du enkelt komplettera med utrustning för hemmakontoret som garanterat fungerar med den du har på kontoret.
 3. Uppdatera, återvinn och repetera för en hållbar IT
  Med cirka tre månader kvar av hyrestiden ger vi föreslag på ny utrustning som passar ditt behov av en uppdaterad IT-miljö. Vi tar hand om din gamla utrustning och säkerställer att allt är formaterat och raderat innan utrustningen kommer till nytta någon annanstans. 

  Självklart får du ersättning för all utrustning som återbrukas. Om utrustningen inte kan återanvändas säkerställer vi att den återvinns på ett säkert och miljövänligt sätt. Det är både enklare och säkrare än att låta den ligga och damma i ett förråd. Dessutom mycket bättre för miljön, då viktiga mineraler och metaller kommer till användning på nytt.

Vill du köpa din utrustning?

De flesta av våra kunder hyr sin utrustning, men självklart går det lika bra att köpa. Hör av dig till oss om du behöver hård- eller mjukvara till dig företag, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar din verksamhet.

IT-Partners

Vår hårdvara och mjukvara levereras tillsammans med marknadens mest välkända och pålitliga företag. 

 • HP, datorer och skärmar
 • Lenovo, datorer och skärmar
 • Microsoft, datorer och mjukvara
 • EIZO, Professionella skärmar till företag och för bildgranskning inom vården
 • Jabra, headset och konferenslösningar
 • Telavox, telefoni
 • Vmware, virtualiseringsplattform och mjukvara
 • HPE, serverlösningar, storage, nätverkshårdvara och mjukvara 

Outsourca din IT med Active

Du vet väl att du kan komplettera Active Office med våra andra IT–tjänster? Tillsammans med Active Cloud, Active Protect och Active ServiceDesk får du en komplett IT-lösning som går att skala upp eller ner efter ditt aktuella behov – något som våra kunder sparar både tid och kostnader på.