Arcserve


Killar kollar på skärm

Som en av världens mest erfarna leverantör av lösningar för Backup och Disaster Recovery har Arcserve i 35 år löst utmaningar för många verksamheter inom IT.

Genom innovation och ihärdig produktutveckling skapar arcserve pålitliga lösningar för att verksamheten skall kunna drivas utan avbrott eller dataförlust.

I processen har Arcserve omdefinierat hur företag skyddar sin data i en modern affärsverksamhet. I en era där omedelbar tillgång till kritiska system och applikationer är nyckeln till företagskontinuitet är detta direkt avgörande för fortsatt tillväxt och framgång.

Läs mer om OneXafe Immutable Network Storage från Arcserve.  

Detta erbjuder vi dig som återförsäljare


Generera mer intäkter

Expandera ditt företag med nya och befintliga kunder genom att lösa alla IT-scenarier med prisbelönt backup, disaster recovery, hög tillgänglighet och arkiveringslösningar för e-post.

Bli en del av en vinnande marknadstillväxt

Arcserve är en oberoende organisation och har konsekvent vuxit dubbelt så snabbt i jämförelse med den normala utvecklingstakten för branschen. De har dessutom ökat marknadsandelen med minst 15% per år sedan dom blev en oberoende organisation.

Få bättre support

Arceserve och deras djupa förståelse för integration, med ledande tekniker som Microsoft, AWS, Nutanix och NetApp tillåter detta dig att bli en smidig partner med flexibla alternativ för både backup och återställning, Detta för att du ska kunna möta alla kundbehov.

Transformera din verksamhet

Du får snabbt tillgång till tekniska experter och erfarna försäljare för att bygga upp ditt företag snabbt. Med stöd av teknisk support 24/7/365 är vi tillsammans med Arcserve alltid vid din sida.

Bli en trovärdig rådgivare

Teknisk och kommersiell utbildning ger dig expertis för att du som återförsäljare ska kunna tillgodose kundens behov nu och i framtiden.

Ta del utav ett progressivt Dealreg program

Öka dina intäkter och säkra affären med en av marknadens mest progressiva och generösa Dealreg program.