Våra lösningar
– Expertis som gör skillnad


Vårt Team – din trygghet

Hos Active IT är vi stolta över vår samlade erfarenhet inom backup-lösningar. Det är vår kunskap och vårt engagemang som gör skillnaden.

Med en mångårig erfarenhet inom backup och dataskydd, står vårt team redo att erbjuda skräddarsydda lösningar för ditt företags behov. Active ITs experter på ArcServe är här för att säkerställa att din data är skyddad mot alla tänkbara hot. Låt oss berätta mer och hjälpa dig och ditt företag redan idag.

Experterna bakom din datasäkerhet

Linus Gran

Bär på omfattande kunskaper om våra produkter och tjänster. Med en unik bakgrund av att ha arbetat åtta år hos Arcserve i Barcelona och nu fem år på Active IT, är Linus en drivkraft i att leverera värde till våra partners och kunder.

Pether Lek

Med tre decennier av erfarenhet och tidigare anställning direkt hos Arcserve, är Pether en veteran inom dataskydd. Hans djupa förståelse för Arcserve’s produktutbud och hans förmåga att skräddarsy lösningar gör honom ovärderlig för våra kunder.

Generera mer intäkter

Expandera ditt företag med nya och befintliga kunder genom att lösa alla IT-scenarier med prisbelönt backup, disaster recovery, hög tillgänglighet och arkiveringslösningar för e-post.

En vinnande tillväxt

Arcserve är en oberoende organisation och har konsekvent vuxit dubbelt så snabbt i jämförelse med branschens normala utvecklingstakten. De har dessutom ökat marknadsandelen med minst 15% per år sedan dom blev en oberoende organisation.

Få bättre support

Arceserve och deras djupa förståelse för integration, med ledande tekniker som Microsoft, AWS, Nutanix och NetApp tillåter detta dig att bli en smidig partner med flexibla alternativ för både backup och återställning, Detta för att du ska kunna möta alla kundbehov.

Transformera din verksamhet

Du får snabbt tillgång till tekniska experter och erfarna försäljare för att bygga upp ditt företag snabbt. Med stöd av teknisk support 24/7/365 är vi tillsammans med Arcserve alltid vid din sida.

Bli en trovärdig rådgivare

Teknisk och kommersiell utbildning ger dig expertis för att du som återförsäljare ska kunna tillgodose kundens behov nu och i framtiden.

Ett progressivt Dealreg program

Öka dina intäkter och säkra affären med en av marknadens mest progressiva och generösa Dealreg program.

Kontakta Linus

Linus Gran Account Manager Arcserve

08-525 298 93

Vi har kompetensen som behövs!

Linus Gran är vår expert på dataskydd och säkra backup-lösningar. Han har arbetat hos Active IT i snart fem år, med den officiella titeln Account Manager. Med ArcServe har han arbetat i 8 år och har en bred kompetens när det gäller ArcServes alla produkter.

Nyfiken på ArcServes övriga produkter?
Kontakta Linus eller fyll i formuläret här!